Wednesday, 12 December 2012

Project Paper Drama

Ye. Memang aku bengang. Aku rasa tak puas hati.  Rasa ditindas. Rasa dipergunakan.

This is the reasons why I am not fond of group work.

I exploded because this is a great deal for me, doing Accounting Project Paper.

I put much effort into it.

Dan bila orang lain buat sambil lewa, hati ni rasa nak meletup-letup.

And you still got the guts to ask me do your part?

Daebak!

Memang aku sangat berapi, sampai nak tengok muka kau pun aku sakit hati.

Tapi aku tahu, aku bukan manusia yang menyimpan dendam.

Cukup sekadar aku luahkan disini.

Nescaya sehari dua, sejuk lah aku.

Maafkan kau.

If you managed to get good grades in this subject, itu rezeki kau.

Tapi rezeki yang kau dapat atas usaha orang lain; tak berkat.

Aku just harap kau ubah perangai kau sebab in working environment nescaya you'll piss you colleague and employers.

Ubah lah sikap untuk kejayaan masa depan.

#pesanan untuk diri sendiri juga

No comments:

Post a comment

Copyright © Travel. Eat. Love Made with ❤ by azhafizah.com