Monday, 8 April 2013

Curiosity



*warning - post ni takde motif*

Aku selalu terbaca dalam buku, terdengar dekat tv of this one particular saying;
Lebih baik kita menerima orang yang menyintai kita daripada berusaha mendapatkan orang lain.
Sounds familiar? Dah lama dah dengar nie. And every time, the same thing crosses my mind.

Katakanlah aku suka kat Ali.

Dan Ah Chong pulak suka kat aku.

By default, aku kena terima Ah Chong sebab die ni suka kat aku kan. Tak yah dok kejaq Ali.

Tapi.. Tapi!!

Dari point of view Ali pulak, die kena la terima aku sebab aku suka kat dia. Kan? Kan?

It's a never ending cycle.

Kesimpulannya, kalau kita nak something, go for it!


Ciao!!

No comments:

Post a comment

Copyright © Travel. Eat. Love Made with ❤ by azhafizah.com